lokacija: Zagreb, Hrvatska

tip projekta: projekt interijera

godina: 2023.

 

Za najnoviji projekt interijera poslovnog prostora Blanco SG Forma, naš tim je dizajnirao funkcionalan i estetski ugodan prostor koji savršeno predstavlja asortiman Blanco i Elica. Ovaj sofisticirani interijer naglašava modernu eleganciju uz vrhunske dizajnerske elemente, pružajući jedinstveno iskustvo za kupce.

Blancov asortiman zauzima oko 75% prodajnog prostora, dok je preostalih 25% posvećeno programu Elica. Smješten lijevo od ulaza prema uredima, Elica asortiman je koncipiran kao velika kuhinja s otokom, gdje su izložene ugradbene, zidne, visilice-nape i otočne nape, uz nekoliko Nikola Tesla indukcijskih ploča za kuhanje. Otočne nape krasi čelična konstrukcija koja simulira krović iznad otoka, dodajući dodatnu dozu industrijskog šarma.

 

Blancov dio asortimana obuhvaća sudopere, slavine, dozatore i elemente za sortiranje otpada. Centralni dio prostora rezerviran je za premium asortiman, uključujući keramičke radne ploče i podgradne sudopere, čime se naglašava kvaliteta i luksuz proizvoda.

podovi s uzorkom drva dodaju toplinu prostoru, a iako su inicijalno planirali laminat, objasnili smo im prednosti LVT opcije, što je izazvalo njihov interes. Kako bi prostor zadržao Blancove smjernice, ali s toplijim notama, drvo se uvrstilo kao ključni element dizajna. Posebno im se svidio Lamelio, koji dodaje dodatni vizualni interes prostoru.

Detalji dizajna uključuju zamaskiranje stupova prikladnim materijalima i bijela in-line vrata prema skladištu. Rješavanje signalizacije i vanjske reklame također su bile u našim rukama, a primarni ulaz za kupce bit će s natkrivenog zapadnog dijela.

Naša posvećenost detaljima i bliska komunikacija s klijentom osiguravaju da će prostor Blanco SG Forma biti funkcionalan, moderan i u skladu s visokim standardima dizajna i kvalitete. Ovaj projekt ne samo da će impresionirati posjetitelje, već će također pružiti inspiraciju za buduće projekte.

 

 

Share this post

Povezane objave

12 KOLOVOZA, 2024

RASKOŠAN MINIMALIZAM

4 SIJEčNJA, 2024

TURISTIČKO NASELJE HVAR

16 LISTOPADA, 2023

preKRAŠni projekt